Våre samarbeid


VetZoo samarbeider med FirstVet – den digitale veterinærklinikken!

FirstVet er Sveriges første digitale veterinærklinikk, og tilbyr videokonferanser med veterinærer og adferdspesialister. Via FirstVet har du raskt og enkelt tilgang til hjelp og råd, rett fra datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Henvend deg til FirstVet hvis du har spørsmål eller noe du lurer på som angår helsen til kjæledyret ditt. Les mer på firstvet.com.
 

VetZoo sponser Hundstallet

Hundstallets oppgave er å ta imot og stelle hunder som ikke har matmor eller matfar. Målsettingen deres er å omplassere hundene i nye, kjærlige hjem. Virksomheten drives av den ideelle organisasjonen Svenska Hundskyddsföreningen. Hundstallet mottar hunder 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hele året. Klikk her for å lese mer om Hundstallet.
 

VetZoo samarbeider med Svedea – spesialisten på dyreforsikring

Svedea har forsikringer både for hund og katt, og disse forsikringene er fulle av fordeler, blant annet inngår en skjult-feil-forsikring uten ekstra kostnad, og du kan velge beløp for dekning av veterinærhjelp helt opp til kr. 75 000,-. Dessuten tilbyr de gratis flytterett. Dette innebærer at du kan bytte til dem, selv om hunden eller katten din har vært syk, uten at det påvirker forsikringen.

Les mer om Svedeas hundeforsikring og katteforsikring.