Om VetZoo

VetZoo er Norges ledende nettbutikk for dyreeiere. Hos oss finner du et stort og bredt utvalg av kvalitetsprodukter som vi leverer raskt hjem til deg. Du trenger ikke være hjemme for å ta imot pakken, og handler du for over kr. 599 betaler du ingen frakt.

Raske hjemmeleveranser i verdensklasse

Vi leverer innen 2-5 hverdager (vær oppmerksom på at leveransetiden kan være lenger for leveranser til Nord-Norge og hvis du bor litt ute i landet. Det er Brings ordinære tider som gjelder.) I de fleste tilfeller kan du velge om du vil ha varene dine levert på døren eller hente dem hos din nærmeste Bring-kontor. I noen tilfeller kan du ikke få din ordre levert på døren, da henter du den på din nærmeste Bring-kontor. Handler du over 599 kr betaler vi frakten, og du trenger ikke å være hjemme for å motta leveransen.

VetZoo har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til kæledyret ditt, og hos oss finner du produkter fra både veterinær og dyrebutikker. Idag har vi mer enn 5 000 forskjellige artikler, og utvalget vokser hele tiden med nye produkter. Som kunde hos oss har du alltid gratis retur innen 30 dager.

Bransjens smidigste abonnement, uten diskusjon

Hos VetZoo kan du til og med abonnere på blant annet fôr, kattesand, kosttilskudd m.m. Trygt, raskt og sikkert, uten bindingstid. Du kan selv bestemme hvor ofte du vil ha, f.eks. fôret eller kattesanden levert, samt pause abonnementet hvis du skal reise på ferie. Det er enkelt og komfortabelt, så nå finnes det ingen grunn til å måtte planlegge å dra på dyrebutikken eller veterinærklinikken, eller bære tunge varer helt unødvendig.

Over 100 000 fornøyde kunder!

Hver dag får vi på VetZoo nye kunder, og det er utrolig morsomt. Noe som er enda bedre, er at veldig mange velger å komme tilbake. Prøv VetZoo du også! Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Her kan du lese de gode anmeldelsene våre Prisjakt og Pricerunner.