Stemmer fra kunder

Her har vi samlet stemmene fra noen av kundene våre. Du kan også lese hva andre sier om VetZoo på Prisjakt og Pricerunner.

" Jeg må bare si at klorheksidinsjampoen gjør underverker mot våte punkter som gutten min får etter all badingen hvert år! Dere har virkelig en super side, med alt det en hund kan trenge. Apotekene i byen vår har en liten hylle med medisiner og sånt til bikkjer, og nå slipper vi å gå dit og bli skuffet. Nå kan vi jo bare bestille fra dere! Tommel opp for siden deres!”

Marie Liljegren, stolt eier av golden retrieveren Rocky

”Hei. Vil takke for utmerket service! Vi la inn bestillingen i går, og allerede i dag dukket det opp et kjempekoselig bud, som leverte på døren, og til og med ringte på for å gi oss pakken med fôr. Takk enda en gang for kjempeservice!”

Jessica og Johan Kide

”Vi handler på VetZoo fordi de har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som vi kan stole på, og bare det beste er godt nok for hundene våre! Et stort pluss, som gjør oss ekstra trygge, er at vi kan stille spørsmål om produktene direkte til en dyktig veterinær, og det gjør VetZoo til en selvsagt nr. 1 når vi kjøper hundeprodukter. Tidligere handlet vi hos veterinæren, men det har vi sluttet helt med nå, siden vi komfortabelt kan få fôret levert hjem på døren, uten leveringskostnader eller slitasje på verken rygg, bil eller natur.

Håkan og Susann Olhage, eiere av Dognews, Sveriges største hundeblogg, og oppdrettere av pomeraniere.