Hund - Hundebur

Et hundebur har flere forskjellige bruksområder. Du kan velge å bruke et hundebur i bilen for å transportere hunden din trygt når dere skal ut på ulike eventyr, men du kan også bruke et hundebur som en ekstra sovested i hjemmet. Det er viktig å aldri stenge inn hunden i et hundebur for annet enn transport! Når hunden er hjemme skal den alltid ha mulighet til å kunne røre seg fritt på et større område, men hundeburet kan være en koselig og trygg plass for hunden å hvile. På VetZoo har vi rask lev Les mer

Et hundebur har flere forskjellige bruksområder. Du kan velge å bruke et hundebur i bilen for å transportere hunden din trygt når dere skal ut på ulike eventyr, men du kan også bruke et hundebur som en ekstra sovested i hjemmet. Det er viktig å aldri stenge inn hunden i et hundebur for annet enn transport! Når hunden er hjemme skal den alltid ha mulighet til å kunne røre seg fritt på et større område, men hundeburet kan være en koselig og trygg plass for hunden å hvile. På VetZoo har vi rask levering på hundebur og gratis hjemlevering ved kjøp over 599 kr. 

Det er viktig å ha et trygt hundebur om du skal ha hundebur til bil. MIM hundebur, Artfex hundebur og 4Pets hundebur er kollisjonstestet og holder høy standard. De fleste hundebur fungerer godt i de fleste store bilmodeller og er enkle å installere. Pass på å alltid bruke godkjent hundebur for transport med bil. For mindre hunder finnes det små bilbur som du fester i baksetet ved hjelp av bilbelte eller isofix.

VetZoo tilbyr også bilseler og bilstoler til hund.

Et hundebur i tøy er fleksibelt å ha med seg en mindre hund i om du skal ta buss, men kan også fungere som sovested hjemme. Canvasbur fungerer også utmerket på trening eller konkurranse. Vi har flere hundebur i tøy fra kjente varemerker som blant annet Trixie og Dogman.

For å gjøre hundeburet litt koseligere kan du legge inn et mykt hundeteppe eller en kosete hundemadrass som hunden din kan ligge på. Du finner våre tepper og madrasser her. En myk hundeleke er også hyggelig å ha med på reisen – du finner våre myke hundeleker her.