Kattenett

Beskyttende kattenett perfekt for balkong og vinduer Her finner du kattenett og balkongnett i forskjellige modeller og farger Et kattenett er en enkel, billig og effektiv løsning for å hindre katten fra å klatre ut fra et vindu eller en balkong. Kattenettet er slitesterkt og holdbart. Det monteres enkelt på innsiden av vinduet eller over balkongen. Kattenettet er tilstrekkelig tynt og fleksibelt for å slippe både lys og luft igjennom, men sterkt nok til å hindre kattene fra å klatre ut. Et k Les mer

Beskyttende kattenett perfekt for balkong og vinduer

Her finner du kattenett og balkongnett i forskjellige modeller og farger

Et kattenett er en enkel, billig og effektiv løsning for å hindre katten fra å klatre ut fra et vindu eller en balkong. Kattenettet er slitesterkt og holdbart. Det monteres enkelt på innsiden av vinduet eller over balkongen.

Kattenettet er tilstrekkelig tynt og fleksibelt for å slippe både lys og luft igjennom, men sterkt nok til å hindre kattene fra å klatre ut.

Et kattenett fra VetZoo er en god løsning for å beskytte katten fra farer utendørs, slik som høyder, trafikk og rovdyr.

Hvilket kattenett er best?

Vi har flere forskjellige kattenett i ulike størrelser og farger, slik at du skal finne det kattenettet som passer best for deg og katten din.

  • Visste du at i henhold til det svenske jordbruksverkets forskrifter og generelle råd (SJVFS 2008:5) om katte- og hundehold, gjelder følgende: Hvis katter oppholder seg alene på en balkong mer enn fem meter over bakken, må balkongen være utstyrt med nett eller lignende for å hindre at katten faller ned. Hvis dette ikke oppfylles, gjelder heller ikke dyreforsikringen ved skade. Du kan lese mer om reglene for kattehold her 
2019-05-04
fra 354.00kr
fra 354.00kr
  • På lager.
  •