Retur

VetZoo tilbyr alle kunder åpent kjøp og gratis returer i 30 dager.

Om du vil returnere en vare må du bruke skjemaet nedenfor, så sender vi en returseddel og praktisk informasjon til deg på mail i løpet av et par dager. Vi anbefaler at du alltid fyller ut returskjemaet først og venter på returlapp før du sender tilbake varen. Bruker du returlappen du får fra oss, står vi for dine fraktkostnader og vi kan behandle din retur raskere enn om du velger å returnere på egen hånd.

For at vi skal kunne godkjenne din retur så krever vi at:

  • Produktet må være i samme skikk som da du mottok det
  • Originalforpakningen og alle lapper må være på, slik som de var da du mottok varen
  • Produktet må også være fri for lukt, merker og pels.

Vi tilbyr ikke bytterett på varer, kun tilbakebetaling. Ønsker du ha en annen vare må du gjøre en ny bestilling som vanlig på hjemmesiden med en ny betaling.

Smaksgaranti

Vi tilbyr en såkalt smaksgaranti på visse fôrsorter. Dette betyr at om dyret ditt ikke liker fôret, kan du få pengene tilbake om det er igjen minst 80% av fôret i originalforpakningen. Observer at det ikke kan ha gått mer enn 30 dager siden du fikk din levering.
For at vi skal kunne håndtere din smaksgaranti, må du maile oss på vår kundeservice: info@vetzoo.no. Husk å legge ved et bilde av forpakningens utløpsdato og batchnummer – dette trenger vi for at smaksgarantien skal kunne godkjennes.

Slik gjør du for å returnere en vare:
1. Gå først inn og legg en helt ny ordre på varen som du eventuelt vil bytte til. (Eller hopp over dette steget om du ikke ønsker et nytt produkt).
2. Bruk deretter dette skjemaet for å sende tilbake den varen du ikke lengre vil ha.
3. Når din retur er håndtert og godkjent refunderer vi pengene dine via Klarna.