Diabetes

Diabetes er en av de vanligste sykdommene hos kattene våre, og viser seg blant annet i form av økt tørst og urinering. Hos VetZoo finner du et bredt sortiment av kvalitetssikret veterinærfôr for katter med diabetes, og du får gratis frakt helt hjem til døren når du handler for over 499 SEK! Akkurat som oss mennesker kan også kattene våre bli syke av diabetes. Diabetes deles inn i to typer: type 1 og type 2. I nesten alle tilfeller blir kattene våre syke med diabetes type 2. Type 2 betyr at katt Les mer

Diabetes er en av de vanligste sykdommene hos kattene våre, og viser seg blant annet i form av økt tørst og urinering. Hos VetZoo finner du et bredt sortiment av kvalitetssikret veterinærfôr for katter med diabetes, og du får gratis frakt helt hjem til døren når du handler for over 499 SEK!

Akkurat som oss mennesker kan også kattene våre bli syke av diabetes. Diabetes deles inn i to typer: type 1 og type 2. I nesten alle tilfeller blir kattene våre syke med diabetes type 2. Type 2 betyr at katten utvikler en insulinresistens som gjør at kroppen kan produsere insulin, men cellene i kroppen ikke kan benytte seg av insulinet. De to vanligste årsakene til at kattene våre blir syke med diabetes er overvekt og for lite mosjon.

Typiske symptomer ved diabetes er blant annet økt tørst, økt urinering og vektreduksjon til tross for økt appetitt, samt at katten din virker trøtt og sløv. Mistenker du at katten din har diabetes, er det viktig å oppsøke en veterinær som kan stille en diagnose. Ubehandlet diabetes kan resultere i blant annet alvorlige forstyrrelser i bevegelsesapparatet og andre problemer med kroppen. Derfor er det viktig at sykdommen oppdages og behandles i tide. Mange katter holder seg friske og raske hele livet til tross for diabetes – så lenge de får riktig behandling og et passende kosthold.

Ved konstatert diabetes pleier veterinæren å foreskrive en behandling som blant annet inkluderer insulininjeksjoner og et spesielt veterinærfôr for katter med diabetes. En svært viktig del av behandlingen er nettopp et spesielt fôr med lavt karbohydratinnhold.  Hos VetZoo finner du velprøvd veterinærfôr fra velkjente merker som Royal Canin veterinærfôr og Hills veterinærfôr for katter som lider av nettopp diabetes. Dersom du har spørsmål om våre fôr eller de andre produktene våre, er du velkommen til å kontakte vår hyggelige kundeservice, som gjerne hjelper deg med det du lurer på!

Filtrer
9 produkter
Pris
- NOK
Merke
Dyrets alder
Alder
Diettbehov
Energinivå
Mat fullstendighet
Smak
Matkonsistens
Kategori
Konsistens
Emballasjetype
Produsent
Produsert i Sverige
Vekt
På lager
 
Alle
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Sorter
Sorter
9 produkter