Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

ZooLac Kompletteringsfôr Propasta

Zoolac kompletteringsfôr er en pasta for etablering, vedlikehold og balansering av bakteriefloraen i mage-/tarmkanalen hos kjæledyr. Mer info

179 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Egenskaper

Zoolac kan brukes både som forebyggende og til dyr med akutt diaré. 5 ulike nyttige og naturlig forekommende bakterier sikrer en bred og effektiv virkning. Propastan virker gjennom å stabilisere fordøyelsen og balansere bakteriefloraen i mage- og tarmkanalen på ditt husdyr gjennom å samvirke med dens gode bakterieflora og eget immunforsvar. Zoolac inneholder flere ulike naturlig forekommende gode bakterier med veldokumentert effekt, dermed virker Zoolac på en bred og effektiv måte. Zoolac er veldig høykonsentrert og inneholder 4,2 millioner gode bakterier pr ml.

Zoolac virker også gjennom å hindre de skadelige bakteriene fra å angripe tarmveggen og styrker de gode bakteriene. Når de gode bakteriene vokser i styrke så konkurrerer de naturlig ut de skadelige bakteriene. Zoolac inneholder ikke antibiotika, noe som gjør at den ikke bidrar til den antibiotikaresistens som bakterier kan utvikle.
Zoolac gis enkelt i munnviken på kjæledyret ditt fra sprøyten som produktet er pakket i. Man stiller inn ønsket mengde gjennom å vri på en regulering kan siden trykke inn ønsket mengde pasta direkte i munnen. Man kan også blande den inn i maten. Zoolac er et naturlig produkt som ikke kan overdoseres.

Bruk

  • Pasta for alle husdyr med mage-/tarmproblemer.

Dosering 1–3 ggr/dag til besværet er over

  • Opp til 10 kg; 1 ml
  • 10–25 kg; 2 ml
  • 26–50 kg; 3 ml
  • Over 50 kg; 5 ml

OBS!

Hvis besværet ikke har gått over innen 1 uke må veterinær kontaktes. Ved akutt diaré skal det gis dobbel dose. Oppbevares i romtemperatur.

Omtaler

Besøk VetZoo på sosiale medier!

VetZoo.no drives av VetZoo AB

Organisasjonsnummeret vårt er 918 121 242, og vi ble grunnlagt den vakre våren 2010

We U 4-ever