Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Selective Rabbit Four+

Mature Rabbit er sammensatt for eldre kaniners endrede næringsbehov. Denne omhyggelige og vitenskapelige sammensetningen av ingredienser av høy kvalitet gir en svært velsmakende måltid. Mer info

159 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Egenskaper

Mature Rabbit er et svært velsmakende fôr som hjelper med å vekke appetitten. Kaninen velger imidlertid de beste godbitene i matskålen, derfor er det viktig at denne pelletsen kun gis i begrenset mengde. Spesielt for unge kaniner er det viktig at de lærer seg til å for det meste spise høy tidlig i livet. Blir de bortskjemte med pellets og annen mat som unger, blir det problemer med å venne dem til en bedre kost når de er eldre. Kaniner er grovfôrspisere som innebærer at de må tygge sin mat ordentlig, høy er derfor kaninens hovedsaklige føde som med fordel kan kompletteres med gress og bladgrønt fra naturen. Pellets er et tilskuddsfôr som gis i små mengder. Mature Rabbit er beriket med høykvalitative aminosyrer samt urter som er kilde til antioksidanter, mineraler, vitaminer og timotei-høy. Åpnede pakker må oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Bruksanvisning

Et bra kosthold skal bestå av minst 80 % høy. Høy og rent vann må alltid være tilgjengelig. Pellets kan gis i begrenset mengde, 1–2 teskjeer per dag til en to kilos frisk kanin. VIKTIG! Når et nytt fôr introduseres skal det alltid skje gradvis for at mage- og tarmsystemet får tid til å tilpasse seg. Bland i det nye fôret i det tidligere fôret gradvis under en periode på ca. 4–6 uker.

Bruk

  • Fiberrikt tilskuddsfôr for eldre kaniner.

Inneholder

Alfalfa
sojabönsbalja
Timotejhö
Vete
fodervete
Linfrö
flingade ärtor
Mineraler
timjan
Sojaolja
Salt
Lysin
Metionin
Spenat
Blåbär
mariatistelfrö
grönt te-extrakt
ekorrbär
druvkärnextrakt
ginkgo extrakt

Ernæring

Protein 12%
Olja 4%
Fibrer 22%
Aska 8%
Kalcium 0,6%
Fosfor 0,4%
Vitamin A 15000 IU/kg
Vitamin C 500mg/kg
Vitamin D3 1500 IU/kg
Vitamin E 50 mg/kg

Omtaler

Besøk VetZoo på sosiale medier!

VetZoo.no drives av VetZoo AB

Organisasjonsnummeret vårt er 918 121 242, og vi ble grunnlagt den vakre våren 2010

We U 4-ever