Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Ekholms PROB Stink Killer

Ekholms PROB Stink Killer er middelet for alle hjem, spesielt når det finnes husdyr! Stink Killer tar effektivt bort lukten av urin, avføring, spy og også andre lukter som sigarettrøyk, søppel og ekle lukter som kan forekomme i et hjem. Mer info

119 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Egenskaper

Ekholms PROB Stink Killer inneholder et pulver med duft av sitrus som nøytraliserer illeluktende duft. Pulveret kan brukes i kattedoen, i reptil-, fugle- eller smådyrbur, på møbler, i hundesengen og i bunnen av søppelbeholderen for å holde disse friske og luktfrie etc... bare din fantasi setter grensen for hvordan Stink Killer kan brukes.

Pulveret inneholder snille laktobakterier som "spiser opp" illeluktende bakterier, dette betyr at pulveret ikke bare skjuler lukten men det fjerner den totalt. Laktobakterier er helt ufarlige for både mennesker og dyr, de er heller nyttige og tilsettes blant annet i mat, som i yoghurt.

Bruksanvisning

Tips for bruk!
  • 1. Strø ca 0,5 - 1 dl av pulveret i kattedoen, det forlenger kattesandens liv og holder dårlig lukt borte.
  • 2. Strø ca 1 dl i bunnen og rundt kanten på søppelbeholderen, la det være der. Kan ofte holde seg opp til et par måneder.
  • 3. Ved ulykker på matter, sofaer og andre møbler - strø og børst på pulveret og la det være på i noen timer eller over natten. Støvsug det bort etterpå!

Bruk

  • Et pulver som effektivt tar bort illeluktende dufter, helt uten farlige stoffer.

Inneholder

kolsyrediamid
bikarbonat
Täljsten
Giobertite
bakteriekulturer (mjölksyrabakterier)

Omtaler

Besøk VetZoo på sosiale medier!

VetZoo.no drives av VetZoo AB

Organisasjonsnummeret vårt er 918 121 242, og vi ble grunnlagt den vakre våren 2010

We U 4-ever