Vom og Hundemat

Kornfritt ferskfôr fra Norge Vom og Hundemat er en relativt ny matbedrift fra Norge som raskt har fått suksess takket være sitt frosne ferskfôr til hunder og katter. Selskapet produserer proteinrikt, naturlig ferskfôr fritt for korn, fargestoffer og andre unaturlige tilsetningsstoffer! Alle råvarer kommer utelukkende fra norske slakterier som er kontrollert og godkjent av Humanöda. Hovedingrediensen i Vom og Hundemats ferskvare består av proteinrike råvarer som kylling, laks, biffvom,... Les mer

Kornfritt ferskfôr fra Norge

Vom og Hundemat er en relativt ny matbedrift fra Norge som raskt har fått suksess takket være sitt frosne ferskfôr til hunder og katter.

Selskapet produserer proteinrikt, naturlig ferskfôr fritt for korn, fargestoffer og andre unaturlige tilsetningsstoffer!

Alle råvarer kommer utelukkende fra norske slakterier som er kontrollert og godkjent av Humanöda.

Hovedingrediensen i Vom og Hundemats ferskvare består av proteinrike råvarer som kylling, laks, biffvom, innmat, lever og egg. – I tillegg er ferskfôret beriket med vitaminer og mineraler for å dekke hundens og kattens daglige behov.

Les om den fantastiske pølsemakeren som begynte å lage hundemat

Historien begynte med at grunnleggeren jobbet som pølsemaker og ble kontaktet av en venn hvis hund ikke tålte noe mat.

Deretter blandet han hundemat med ferskt kjøtt, noe som resulterte i at hunden ble frisk. Ordet spredte seg som en ild i tørt gress og snart begynte forskjellige sledehundførere å kontakte ham og i 2003 vant sledehundføreren Robert Sørlie verdens lengste sledehundløp, Iditarod, og gjett hva som var drivstoffet i hans sterke utholdenhetshunder? Ja, Vom og Hundemat

Det hele startet på kjøkkenet hjemme på gården i Trøgstad, Norge, og i dag leverer de fersk mat til hunder og katter over det meste av Skandinavia. – Fremdeles produsert og tilberedt fra gården!

Egenskaper vom og hundemat

  • Ferskfôr 100% fra Norge
  • For hund og katt
  • Næringsrikt frosset ferskt fôr

Hos VetZoo finner du et stort utvalg ferskfôr til både hund og katt, fra Vom og Hundemat.

2019-12-04
fra 329.00kr
fra 329.00kr
  • På lager.
  •