Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Salmopet

Salmopet lakseolje for hunder og katter inneholder rikelig med omega-fettsyrer og er kjent for sine positive effekter, for eksempel frisk og fin pels, redusert røyting samt tilheling av såre fotsåler. Mer info

149 kr
Leveringselement. Lenger leveringstid kan forekomme. Leveringen sendes bare når alle varene i ordren er på lager.
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Egenskaper

Fettsyrer er nødvendige i mange fysiologiske prosesser hos dyr. Omega 3-fettsyrer er svært viktige, og gis som tilskudd til hunde- og kattematen da mange fôrtyper inneholder lave nivåer av disse. Salmopet lakseolje inneholder rikelig med omega 3.

Det er dokumentert at fiskeolje med omega 3- og omega 6-fettsyrer forebygger og behandler hud-, ledd-, hjerte- og karproblemer hos hunder og katter. Tilskudd av Salmopet fiskeolje forebygger og hjelper ved kløe, sprukne poter, flassing, matt pels og unormal røyting. Ofte merkes resultatene etter kun 1–3 ukers bruk. Fettsyrene er vitale for optimal utvikling og funksjonen til ulike vev og organer.

Bruk

  • Forbedret pelskvalitet og mindre røyting
  • Leger såre fotsåler
  • Forebygger hud-, ledd-, hjerte- og karproblemer

Bruksanvisning

Det er viktig å følge doseringsanvisningen på flasken. Første gang produktet gis anbefales 1/3 dose, som økes til full dose i løpet av en uke. Dette forhindrer mageraksjoner hos følsomme hunder.

Omtaler

Besøk VetZoo på sosiale medier!

VetZoo.no drives av VetZoo AB

Organisasjonsnummeret vårt er 918 121 242, og vi ble grunnlagt den vakre våren 2010

We U 4-ever