PetCube

Hundekamera fra PetCube! PetCube har jobbet i mange år for å skape markedets beste hundekamera, eller kjæledyrkamera. Etter mange studier av ekte hundeeiere har de kommet fram til to ulike modeller av dyrekamera som passer for ulike behov. Den første modellen deres, et kjæledyrkamera med lyd, gjør at du kan kommunisere med kjæledyret ditt når du ikke er hjemme. Den andre modellen deres, PetCube Bites 2 tar det hele til et nytt nivå. Nå kan du gi kjæledyret ditt en godbit med hundekameraet... Les mer

Hundekamera fra PetCube!

PetCube har jobbet i mange år for å skape markedets beste hundekamera, eller kjæledyrkamera. Etter mange studier av ekte hundeeiere har de kommet fram til to ulike modeller av dyrekamera som passer for ulike behov.

Den første modellen deres, et kjæledyrkamera med lyd, gjør at du kan kommunisere med kjæledyret ditt når du ikke er hjemme. Den andre modellen deres, PetCube Bites 2 tar det hele til et nytt nivå. Nå kan du gi kjæledyret ditt en godbit med hundekameraet med godbitutløser.

PetCube Bites 2 – Bes-i-test hundekamera!

Med en førsteklasses kameralinse, 1080p HD-oppløsning og 8x zoom er dette det beste på markedet. At kameraet dessuten har både mikrofon og høyttaler gjør at du kan kommunisere med kjæledyret ditt. Som om ikke det er nok, kan hundekameraet forsyne kjæledyret ditt med godbiter. Uten tvil markedets beste hundekamera!

Overvåkningskamera til valp

Som ny hundeeier er du gjerne litt ekstra bekymret de første gangene du etterlater valpen alene hjemme. Da er et valpekamera en utmerket måte å holde øye med valpen på når du ikke er hjemme. I og med at hundekameraet har mikrofon og høyttaler kan du prate med valpen mens den trener på å være alene hjemme, både for å støtte en ensom valp samt stilne din egen uro.

Tre tips når du skal la valpen være hjemme alene:

  • Før du forlater hjemmet bør du sørge for å ta en lengre tur for å gjøre valpen trett
  • Før du drar sørger du for at valpen er rolig og ikke viser stresset adferd. Du kan for eksempel gi den et kosedyr og la den hvile i sengen sin
  • Ikke lag en stor sak av at du skal dra av sted, men sørg for at valpen er rolig og har det bra før du drar. Bruk PetCubes hundekamera for å følge med på hva valpen din gjør når du ikke er hjemme

PetCubes kjæledyrkamera

PetCube ble grunnlagt fordi de ønsker å ta kjæledyreierskap inn i 2000-tallet. Vi har smarttelefoner og selvstyrte biler, mens hunden fortsatt tygger på skoene våre når vi ikke er hjemme. PetCubes kjæledyrkameraer er løsningen på det problemet! PetCube brenner for teknologiske løsninger som gjør det å eie kjæledyr mye enklere. Og i deres visjon står kjæledyrets trivsel i sentrum.

Filtrer
2 produkter
Pris
- NOK
Avdeling
Merke
På lager
 
Alle
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Sorter
Sorter
2 produkter