Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Supreme Selective Rabbit

Selective Rabbit er et velsmakende tilskuddsfôr utformet av ingredienser av høy kvalitet, og passer som belønning eller når du vil skjemme bort kaninen. Mer info

69 kr
Midlertidig utsolgt. Ring oss eller send en e-post for mer informasjon!

Egenskaper

Kaniner er grovfôrspisere som innebærer at de må tygge sin mat ordentlig, høy er derfor kaninens hovedsaklige føde som med fordel kan kompletteres med gress og bladgrønt fra naturen. Det er viktig at unge kaniner lærer seg til å for det meste spise høy tidlig i livet. Blir de bortskjemte med pellets og annen mat som unger, blir det problemer med å venne dem til en bedre kost når de er eldre. Pellets er et tilskuddsfôr som gis i små mengder når du vil gi kaninen din litt luksus. Kaniner har lett for å favorisere mat, og kommer til å spise det som smaker best. Du må derfor være nøye med å kun servere pellets ved spesielle anledninger. Selective Rabbit inneholder linfrø som er en optimal kilde til omega 3 og 6 og et høyt fiberinnhold, og er verken tilsatt sukker eller fargestoffer.

Rasjonering

En voksen frisk kanin kan fôres med maks 1–2 teskjeer av Selective Rabbit, men pellets er aldri nødvendig. Et bra kosthold skal bestå av minst 80 % høy, derfor er det VIKTIG at det alltid finnes ferskt høy og rent vann tilgjengelig. Åpnede pakker må oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Bruk

  • Fiberrikt tilskuddsfôr for voksne kaniner

Inneholder

Alfalfamjöl
sojabönskal
Vete
fodervete
flingade ärtor
linfrön
Betmassa
Sojabönsmjöl
Sojaolja
Monokalciumfosfat
Salt
Kalciumkarbonat

Ernæring

Råprotein 14%
Växttråd 25%
Råolja och råfett 4%
Råaska 8%
Kalcium 0,6%
Natrium 0,3%
Fosfor 0,4%
Vitamin A 1500 IE
Vitamin D3 15000 IE

Vil du vite mer om Supreme Selective Rabbit

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler

Besøk VetZoo på sosiale medier!

VetZoo.no drives av VetZoo AB

Organisasjonsnummeret vårt er 918 121 242, og vi ble grunnlagt den vakre våren 2010

We U 4-ever